onsdag 6 juli 2016

Miami - Fort Lauderdale

Idag var inplanerat en sväng till Miami. Vi for till Miami beach vilket tog närmare en timme med all trafik och rödljus... Högsäsong och en populär strand gjorde att vi fick snurra runt lite innan vi hittade en parkering. Men flyt som vi har hittade två parkeringar bredvid varandra och i stort sett på stranden. Miami beach var fin och bred men vattnet hade ganska mycket sjögräs så lite kräsna kände vi oss. 



Vi badade någon timme och valde sen helt sonika att åka tillbaka till "vår" strand i Fort Lauderdale och "leka" i vågorna där. Det är verkligen så härligt i vattnet med det ljumma vattnet (kroppsvarmt) och Atlantens varma vindar. På västkusten var det mer stillastående värme. På stranden är det massor av havssköldpaddsbon som är inhängande. Vi har fått reda på att äggen ligger nedgrävda i ca två månader så det är en månad kvar innan de här sköldpaddorna kommer kläckas. 


Då vi ikväll skulle ut och äta gick vi något kvarter bort från boendet. Maria och jag gick och småpratade om hur det såg ut här då vi var här för 24 år sedan. "Ganska likt det här området" säger Maria och helt plötsligt uppenbarar sig det hotell vi då bodde på mitt framför oss. Så lustigt att vi nästan bor granne med det hotellet och inte förstått det.
Nu är vi mätta och belåtna och ska göra natten. Imorgon väntar stora shoppingdagen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar