fredag 1 juli 2016

Slappardag

Vi har i många dagar åkt, gått, rest och turistat mycket. Måste säga att alla våra dagar på resan varit välplanerade vad det gäller antal övernattningar i olika städer och resrutt överlag. Allt har fallit ut så bra. Efter flera veckors kringresande såg vi alla fram emot någon vecka med mer slappartag. Att vara i det hus vi nu är i gör det vääääldigt enkelt att slappa. Började morgonen med ett ensamdopp i poolen medan övriga huset sov. Allt var så vackert runt omkring. Alldeles tyst och stilla. Bara fågelkvitter och vågornas skvalp (i kanalen) och solen som precis stigit upp.



Strax var de vuxna i huset vakna och morgonkaffeproceduren kunde börja. Den innebär att vi sitter och pratar om allt och inget och dricker kaffekopp på kaffekopp tills magen börjar suga efter lite mat. 


Vi hade precis börjat inta frukost ute på terassen när Pär reser sig och pekar ut i kanalen. Två fantastiskt vackra delfiner simmar bredvid varandra lugnt och still förbi oss. Jag blev nästan gråtfärdig så fint var det. Vilken dröm!!! Efter det hade vi svårt att göra annat än kika ut över vattnet. Tre gånger till passerade de förbi oss under dagen och jag hoppas innerligt de kommer imorgon med. Jag ska i alla fall upp tidigt för att ta mitt tidiga morgondopp innan huset vaknar.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar