söndag 3 juli 2016

Tema fiskliv

Vi började morgonen på bryggan med kaffe. Vi har sett att delfinerna i kanalen är mer aktiva på morgonen och därför bänkar vi oss där på morgonen. Varje morgon har vi sett dom men inte varje morgon har vi haft kamerorna på. Idag hade vi det och kanske kände de på sig det för närmare än vad de kom idag kan de nog inte göra. De fullkomligt strök bryggan vi stod på!!


Tyvärr kunde jag inte infoga filmklippet i bloggen men en skärmdump får duga. Det kom fler delfiner efter varandra och de kretsade runt oss ett bra tag där vid bryggorna. Ren lycka för oss!!!
Vi låg vid poolen några timmar och gjorde oss sedan i ordning för att gå på bio. Hitta Doris har redan haft premiär här och vi tänkte att vi skulle passa på att se den när vi ändå är här. Disney är duktiga på att göra film, så är det bara. Personligen tycker jag nog ändå första nemofilmen var bäst. 

 
Nu är det natta och imorgon väntar nationaldagsfirande här. Vi har laddat upp och runt oss skjuts det redan fyrverkerier. Men först imorgon väntar så klart delfinspaning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar