onsdag 22 juni 2016

Charleston

Vi har nu kommit till Charleston och allt känns superbra igen. Staden är fantastiskt fin och vi har idag turistat runt i 37 gradig värme. Det var sååå varmt men vi kämpade alla på. Vi åkte trolley i stan och gick till rainbow row som är en radda hus som är de första i sin stil i USA. 



Staden har en sorglig historia bakom sig med slaveri och elände. Man kan åka till gamla plantager för att se hur det ser ut men vi valde att ta några timmar vid poolen istället då det var så otroligt hett. Vi bor på ett jättefint hotell strax utanför Charleston och vi njuter av det då gårdagens ställe inte hörde till det fräschaste.






Pär o Fredrik har förberett sig för resan genom att leta bra matställen. Hör i Charleston låg ett av ställena de hittat bara några minuter från hotellet. Det hette Swig&swine och var såå coolt. De grillade och rökte all mat så det luktade ( och smakade) bara helt underbart. Lokalen var en gamal omgjord bilverkstad ocg såg inte mycket ut för världen utifrån. Men åh vad vi åt och vad gott det var. De gör ett kanonjobb med att hitta bra matställen våra män. Nu ska här sovas och i imorgon har vi lovat barnen några badtimmar innan vi far vidare till Savannah, Georgia.



1 kommentar:

  1. Härligt med så mycket god mat, då är väl pojkarna lyckliga och några kilo tyngre. Skönt med värme men det är väl i hetaste laget. Kör försiktigt och ta hand om varandra. Kram från farmor

    SvaraRadera