torsdag 23 juni 2016

Savannah, Georgia

Så var vi då framme vid det ställe jag så länge sett fram emot; Savannah i delstaten Georgia. För många är staden kännd genom filmen Forrest Gump som är inspelad här. Vi ska stanna i två dagar och kommer alltså fira midsommar här imorgon. Efter incheckning idag ( vi bor mitt i historiska delen sv Savannah) tog vi en promenad söderut för att dels se platsen där Forrest satt på bänken (som är borttagen och förd till museum) men också den fantastiska fontänen man ofta ser på bilder härifrån.




Vi åt middag då vi var ute och gick och hittade en trevlig pub/resturang med äkta southern food. Till förrätt åt vi stekta gröna tomater. Såå gott! Också kycklingvingar förstås. Jakten på de perfekta slutar här. Det var så vi stönade allihop så starka och goda var de.



Resten av kvällen är det poolhäng som gäller eftersom det är så varmt. Imorgon väntar en ny spännande dag.
Det är lätt att resa när man har internet tillgängligt. Inte bara för att man lätt hittar boenden, restauranger och aktiviteter. Idag fick vi ett glädjande besked via mail för vår Tuva. Hon har sökt in till ett tävlingslag i cheerleading och blivit antagen till det hon ville. Så glad tjej som inte måste vänta nästan 3 veckor till på resultat.


2 kommentarer:

  1. Stekta gröna tomater lät fantastiskt gott. Tur det finns så mycket god mat på er resa. Vilken lycka för Tuva att hon kom in och kan börja tävla. Kram till Tuva Lisa, ja till alla tjejerna.

    SvaraRadera
  2. Stekta gröna tomater...nja för starkt för mej som inte ens tycker om röda tomater. Grattis till Tuva. Så roligt!

    SvaraRadera