måndag 20 juni 2016

Virginia beach

Det är nu här tidig morgon och övriga rummet sover. Snart ska de väckas och vi ska fara vidare. Vi befinner oss strax utanför Virginia beach på ett ställe som heter Founders Inn. Ett superfint ställe som mer liknar ett slott eller mansion än ett hotell. 


Hit kom vi igår efter 4-5 timmars körning från Washington. Den här gången körde jag och det går hur bra som helst. Det här landet är gjort för bilkörning så är det bara. Vi hade redan hemma i Sverige bestämt oss för att inte bo inne i Virginia beach då vi inte tyckte det såg så roligt ut. Och vad rätt vi hade! Vi for in för vi tänkte om barnen ville doppa sig o Atlanten. Stan ser ut som om den är byggd och bortglömd nånstans på 70-talet. Vi doppade tårna i Atlanten och for därifrån inom en timme. 



På hotellet badade vi pool och det var välbehövligt efter många dagars gåing i varma storstäder. På hotellet fanns en resturang där det var härlig stämning. Det var nämligen final i basketligan och Cleveland tog hem NBA- titeln mot golden state (SAN fransisco). Härligt med lite liv och folk som vågar leva ut! Efter att ha delat på några pepperonipizzor var vi nöjda och redo för sängen. Men vi avslutade kvällen i gungstolarna på verandan i den härliga sommarnatten småpratande om vad mycket vi upplevt på bara en vecka. Känns som om vi varit borta i flera veckor!!! Det bästa är att vi har tre veckor kvar !!!!




2 kommentarer: