lördag 25 juni 2016

Orlando

OIdag lämnade vi Savannah och styrde kosan mot the Sunshine state, Florida. Vi gjorde ett stopp i st augustine som är USAs första stad. Det kändes som att stadskärnan var en kuliss då husen var små och söta. 



Tyvärr var det idag så otroligt varmt. 104 fahrenheit är till och med för varmt för mig. Vi släpade fötterna till en resturang för lunch och jag svepte nästan tre muggar med lemonad i en slurp.
Efter lunchen stapplade vi huvudgatan fram och nätt och jämt tillbaka innan vi tig skydd i vår ac i bilen. Jag mår sällan dåligt av värme men nu gjorde jag det. Tack och lov för air condotion.



Vi styrde sedan kosan mot vårt nästa boende i Orlando som vi bokat för länge sedan. Vi visste att det var en stor lägenhet men åh vilken lägenhet!!! Den är så stor och fin så här kommer vi må som prinsar och prinsessor. Det hör boendet kommer vi skriva ned kontakten till för så fint och så prisvärt!! Nu ska vi sova för att om några timmar ta oss an Universal Studios.


1 kommentar:

  1. Skönt med värme men ibland kan det bli för mycket av det goda också. Hoppas ni alla klarar av värmen, mycket dricka och vila. Hoppas ni får en fortsatt bra vistelse. Så spännande med Universal studios. Kram till er alla.

    SvaraRadera