söndag 26 juni 2016

Universal studios

Idag ställde vi gps:en på 6000 universal boulevard och gav oss av. Vi bestämde innan avresan att avstå disney world då vi besökt Disneyland Paris för ett par år sen. Jag vet att Disney world är större men barnen fick bestämma och kände att de hellre tillbringade två dagar på universal studios två parker än att gå på Disney. Jag tror det var ett bra val! Idag har vi avverkar universal studios och imorgon blir det Island of adventures.



Det var inte bara barnen som var barn idag. Alla vi vuxna fascinerades otroligt av vilken noggrannhet de haft då de gjort i ordning alla rides och miljöer. Bäst tyckte vi nog alla att the world of Harry Potter var. Där hade inget lämnats åt slumpen och Wilma (som är ett stort Harry Potter-fan) upplevde att hon själv befann sig i filmerna. Då har man lyckats!




Efter 12 timmar i parken stapplade vi mot bilen och åkte hem för att laga "nattamat" - korv med bröd. Vi ser fram emot imorgon men behöver verkligen vila upp våra små fötter och ben som i stort sett gått och stått i två veckor i sträck. Ingen solstolssemester här inte!! Sov gott!



1 kommentar:

  1. Motion får ni i alla fall, här behövs inga extra joggingturer. Hoppas ni får en fortsatt bra resa. Var rädda om varandra. Kramar

    SvaraRadera